Information gällande Coronaviruset

Förutom de välkända rekommendationerna att hålla avstånd mm så vill vi att ni förbereder ert besök genom att ha en egen plan för att inte riskera att smitta/smittas. Det kan gälla avstånd i liftar, förhindra onödigt spring mellan boenden etc. Betrakta varje person som potentiell smittbärare. Från anläggningens sida vill vi att ni förbereder er på nedanstående. 

Obligatoriskt munskydd i restauranger och gemensamma lokaler. Först när man sitter ned får munskyddet tas av. Tänk igenom hur munskydd tas av och sätts på så att virus ej fastnar på händerna, tvätta dom med egen handsprit, eller använd det som finns i våra lokaliteter. Viktigt är att munskyddet ses som en extra säkerhet, avstånd och annat ska vara precis som om man inte hade burit munskyddet. Munskydd finns att köpa på plats, om ni inte har med er.
Skidåkningen som sådan är en relativt säker verksamhet om ni håller avstånd i liftkön. Det är när ni kommer inomhus riskerna att smittas ökar. Vi har glest mellan borden och har koll på insläppen i restaurangen om köbildning uppstår.

Liftkort
Liftkort säljs från utsidan via biljettluckorna.

Skiduthyrning /shop
Välkommen in, men håll avstånd på 1,5 meter och använd munskydd.

Mat
Take away, och vanlig meny finns i Gamla Krogen. Öppet kl. 10-20
Vi säljer också mat från vår utegrill de flesta dagar.

Bastu
Avstängda i servicehusen

Servicehus
Använd helst munskydd

Vi gör kontinuerlig desinfektion av bord, barer, handtag och toaletter. Vår personal jobbar självklart inte vid förkylningssymptom.

SwedishEnglishFrenchGerman
X