Konferens

För oss är en lyckad konferens en bra balans mellan kreativt jobb och avslappnande atmosfär. Bra boende, god mat och dryck, kompletterat med en spännande aktivitet eller bara rekreation i en härlig miljö.

Hur balansen ser ut för just ditt team kanske bara du vet, men vi kan erbjuda:

Boende

Boende i nybyggda Villa Viksten, lägenhet i Bergstugan med eget sovrum, stugor, eller gemensamt boende med många sovrum och stort kök i den härliga Näsbergsgården.

Mötesrum

Mötesrum, stora som små, utrustade med projector och whiteboard. Lokaler för upp till 100 personer. Eller vill ni sitta ute i naturen bredvid en öppen eld?

Aktiviteter

Aktiviteter så som skidåkning, slalomtävling, skoterkörning, turridning, vinprovning eller matlagning i ett fantastiskt kök handledd av en av våra duktiga kockar? Bastubad med isvak, fiske i en fantastisk sjö eller bara promenera i en härlig miljö? Ta stolliften upp och vandra ner?

Måltider

Måltiderna serveras normalt sett i någon av våra två restauranger, Kårleone eller Gamla krogen. Man kan också boka Festsalen för en mysigare miljö i soffor och fåtöljer framför brasan. Har ni ett annat önskemål så som att äta under bar himmel eller på toppen av berget går det också att ordna. 

Ring vår växel 0928-50037 eller maila johan@kabdalis.com så planerar vi din kreativa konferens. Ska vi göra den annorlunda? Ett äventyr och minne för livet? Eller bara en enklare sammankomst? Endast fantasin sätter gränser. 

Oavsett vad du väljer att göra, lovar vi att leverera den med personlig och hög servicenivå.

Populära aktiviteter och upplägg:

  • Skidåkning förstås, och olika typer av slalomtävlingar.
  • Skotertur med guide.
  • Bastu med isvak (max 6 personer åt gången).
  • Öl eller vinprovning.
  • Isfiske i en mycket bra sjö.
  • Ridning i skog och vildmark.
  • Prick och lerduveskytte
  • Åka en runda med stolliften, och se sig om i naturen med en promenad.
  • Gemensam stor vedeldad bastu för 30 pers

Boende i Näsberg

Vårt populäraste boende heter Näsberg. Här finns ett stort kök med öppenspis. Bastu, relax och 6 separata sovrum, perfekt boende för en konferensgrupp på 5 -10 pers. Strax intill ligger Bergstugan, en mysig alpstuga med 4 lägenheter. Varje lägenhet rymmer 3-4 sovrum. Då det blir frågan om större konferenser brukar vi boka in dem i Blåfjells stugby, så att alla får likadant boende. Här finns 36 lägenheter med 288 bäddar. Konferenser bokar vi inte så tätt, ca. tre-fyra pers per lägenhet. Samtliga lägenheter har bastu.

Prisexempel

I en dygnskonferens för 1450 + moms ingår helpension med trerätters middag , konferenslokal och liftkort. Fika i den mån man vill.