Jobba med oss

Välkommen till Kåbdalis Skidliftar AB

Vi hoppas att du vill vara en del av vårt fantastiska tream och tillsammans med oss förvalta och utveckla Kåbdalis till sin fulla potential.


Kåbdalis är en liten men framgångsrik skidanläggning, med högt ställda mål och med goda framtidsutsikter. Vi lever på vår härliga natur samt dess goda förutsättningar. Lång säsong, god snötillgång och ett numera välkänt varumärke för bra skidåkning och god service.  

 Vi tror att på lång sikt, rätt sätt är att fortsätta utveckla skidanläggningen – fler backar, liftar, hotell, stugor och fler naturupplevelser.
Men, här och nu vill vi alltid bjuda våra gäster på en härlig upplevelse, med god service som alltid levereras med ett glatt leende.

Som arbetsgivare tror vi på en rättvis lön, flexibla arbetsuppgifter, säkerhet i arbetet men också, en fin gemenskap, där vi alla jobbar för samma mål i vår fantastiska miljö.

Välkommen att jobba med oss, på Kåbdalis Skidliftar AB!

Lediga tjänster

I Kåbdalis Skidliftar AB ingår det i samtliga tjänster att, vid behov rycka in i de arbetsuppgifter som för stunden krävs, som tex servicepersonal, diskare eller liftvärd.

Tjänsterna är i första hand en säsongsanställning, men för rätt person kan den övergå till fast anställning.

Ansökan skickas till: info@kabdalis.com

Liftvärd & Snöläggare

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär i första hand att ta hand om och säkerställa våra gästers säkerhet och positiva upplevelse i backen och våra liftar. Du bevakar och servar våra gäster vid på och avstig. Under vissa perioder kommer du även vara delaktig i anläggningens tillverkning av snö. Detta innebär att flytta, bevaka och underhålla de snökanoner som är i drift. Detta arbete sker under dygnets alla timmar.

Erfarenhet av skoterkörning praktisk kunskap är meriterande. Erfarenhet av ovan arbetsuppgifter är ej ett krav men, positiv inställning, vilja att lära sig och servicekänsla är av vikt.

Pistmaskinsförare

Arbetsuppgifter:
Pistning av våra backar samt under perioder schaktning av snö med pistmaskin. Under vissa perioder delaktighet i snökanonering, både som förare av pistmaskin men även bevakning och underhåll av snökanoner. Arbetet sker främst under sena eftermiddagar, kvällar och nätter.

Erfarenhet och förarbevis av pistmaskin är ett krav.
Tjänsten är i första hand en säsongsanställning, men för rätt person kan den övergå till fast anställning

Vaktmästare

Arbetsuppgifter:
Tjänsten är mycket bred och skräddarsys till viss del efter den kompetens som du besitter. Reparationer och underhåll av våra byggnader, liftsystem, uthyrningsstugor, snöskottning med traktor samt grävmaskins körning är dock några av de viktiga arbetsuppgifter vi vill fylla tjänsten med.

Erfarenhet/skola av underhåll, snickare eller maskinförare är meriterande. Personlig inställning och service känsla är av stor vikt.

Receptionist/shop/uthyrning

Arbetsuppgifter:
Sälja liftkort, svara på mail och bokningar, hålla koll på in- och utcheckningar, ställa in skidutrustning, och hålla fint i lokalen.

Här träffar du många gäster, vi ser gärna att du som söker tjänsten är sportig, utåtriktad, trevlig med gäster, punktlig och noggrann.

Har du erfarenhet eller kunskap av att jobba som skidlärare är det meriterande.

Krav: Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal.

Restaurang / Service

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt servicejobb i restaurang. Under höstsäsongen sker mestadels bufféservering , frukostförberedelser samt luncher. Även till viss del a´la carte servering. Under våren mestadels lunch och a´la carte.

I tjänsten ingår/kan ingå, vanligt förekommande arbetsuppgifter på en skidanläggning såsom liftvärdsarbete, städning och snöskottning.

Erfarenhet av ovan arbetsuppgifter är ej krav. Personlig inställning, servicekänsla & rätt attityd är dock av vikt.

Pistör

Arbetsuppgifter:
Ta hand om skadade i backen och se över säkerheten på berget. I mån av tid förväntas också att sälja liftkort, jobba i skiduthyrningen, liftvärd och snöläggning.

Krav: pistörutbildning, goda kunskaper av att köra skoter.Kökschef & Kökspersonal

Vår målsättning är att leverera först-klassig à la carte, nyttig/näringsrik mat och trevlig restaurangupplevelse för gästen. 

Beskrivning av våra två restauranger:
Gamla krogen är en restaurang i rustik och mysig stil, ofta uppskattad för sin miljö och mat. Fokus ligger på kolgrillat kött. 

Kårleone är vår större restaurang, där kan vi ta emot större sällskap och event. Här finns en stenugn för bästa förutsättningen till goda pizzor. 

Skidanläggningen, och därmed restaurangerna har varierande kundgrupper under säsongen. På hösten kommer alpina landslag och övriga träningsteam. Under denna tid är det fokus på bra och näringsrik kost mest i bufféform. Senare på säsongen kommer normal alpin turism samt skoterförare. Då övergår köket mer till á la carte under kvällstid. Under hela året har vi också flertalet konferenser och event – stora som små.

Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av arbete som kock, kökschef eller liknande. För dig är det av yttersta vikt att allt som levereras från köket har toppkvalité. Du är också arbetsglad och drivs av att köket gemensamt levererar mat i toppklass!

Boende

Jobbar du för oss i Kåbdalis har vi lite olika boendealternativ att erbjuda. Allt från enklare rum i sporthostel för 500 kr/månad till finare och nybyggda stugor (lämpliga för två) för ca 4000 kr/mån. El tillkommer i vissa typer av boende. Det finns också lägenheter att hyra i byn. Vi kommer hjälpa dig att hitta det boende som passar just dig bäst.

Personalhus

Ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Toalett med dusch. Enklare kök och vardagsrum plus sovloft. 250m från anläggningen.

Sporthostel

Säng i skolsal. Gemensam toalett/dusch/kök. 1500m från anläggningen.


Robbanstuga

Kokvrå, enkalre toalett och dusch. Sovrum/vardagsrum i ett med två våningssängar. 350m från anläggningen.

P-lägenhet

En rumslägenheter med kök och enkel toalett. Tvättstuga i källaren. Mycket enkel möblering. Vi kan hjälpa er med lite möbler men ta gärna med eget möblemang. 1500m från anläggningen.

Löner och förmåner:
Vi har tecknat kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket. Lönerna är kollektiv avtalsenliga men personliga och sätts efter kunskap och prestation.

Under arbetspassen äter vi med mindre löneavdrag på restaurangerna. På fritiden erbjuder vi bra rabatter på mat och dryck. Skidåkning är alltid gratis, för dig som jobbar heltid.

Semester och ledighet:
Vi är bedriver en verksamhet som är säsongskänslig. Därför förlägger vi ledighet vid de tillfällen som efterfrågan av våra tjänster är låg. Vi försöker att förlägga semester/lediga dagar under juluppehållet. För heltidsanställda förläggs sommarsemester generellt under juli månad, men personlig semesterplanering sker alltid.