Riktig vinter!

Från den 26 dec har vi öppet. Liftarna öppna 10.00 – 16.00 hela julen, Lasseliften 10-14. Kvällsöppet i Vinkel och barnlift kl 19-21 den 30/12, 5/1 och 7/1

Liftkort
Liftkort säljs från utsidan via biljettluckorna. Du kan också komma in om du är fri från minsta infektionssymtom

Skiduthyrning /shop
Välkommen in, men håll avstånd, du ska vara symptomfri.

Skoter

Snödjupet börjar närma sig 50 cm och det går att köra skoter försiktigt i terrängen. Skoterlederna, där det är lättare att köra, kommer att vara preparerade under jullovet. Skoteråkarna har varit fantastiskt duktiga på att inte köra sönder längdåkningsspåret, kul att se! Däremot är det en hel del trafik på hyggen med plantskog och det accepteras inte, förutom på toppen av berget. De skoterleder vi kör med pistmaskinen möjliggör att snabbt ta sig till myrar och bra ställen för lössnö åkning, åk inte bland tallplanten, då blir skogsägarna negativa till att vi gör fina leder.

Längdspår

MIlspåret är draget för både klassiskt och skate

Anders Nygårds har också dragit ett skidspår på Kåbdalissjön

Affären

Öppen alla dagar kl. 10-17

Mat
Hålla avstånd vid buffé, använd handsprit och viktigast, du besöker oss inte om du har förkylningssymptom.

Bastu
Fungerar som vanligt

Servicehus
Stanna hemma vid förkylningssymptom.

Coronaanpassning

Förutom de välkända rekommendationerna att hålla avstånd mm så vill vi att ni förbereder ert besök genom att ha en egen plan för att inte riskera att smitta/smittas. Det kan gälla avstånd i liftar, förhindra onödigt spring mellan boenden etc. Betrakta varje person som potentiell smittbärare.