Senaste nytt

Påskprogram 2022

Påskprogram 2022Alla liftar öppna 10-16, förutom på lördagar och långfredag, då vi öppnar 9.00.Någon av restaurangerna är alltid öppen för middag, kolla hemsidan. Långfredag och Påskafton är Gamla Krogen öppen till 01.00.Boka bord på restaurang@kabdalis.com Lö 9.4Thomas och Sebbas på afterski Sö 10.4Liftarna snurrar 10-16 Må 11.4Kvällsöppet i Vinkel och barnlift 19-21Clas spelar på afterskin.…
Läs mer

Information gällande Coronaviruset

Våra tillämpningar av Corana-reglerna 2021-12-21

Avslutningshelg

Sista helgen denna vinter, och det blir en helg i party tecken!

Vintern vägrar släppa sitt grepp om oss, snötäcket har fyllts på, vägar och parkeringar är åter vita till glädje för både skid och skoteråkare.

Utförsäljning av skidutrustning

Vi byter ut vår skidutrustning varje år, det mesta har gått en-två säsonger. Skynda att fynda skidutrustning till riktigt bra priser!

Påskprogram 2024

Full rulle varje dag under påsken! Liftarna öppna 10-16, på Långfredag, Påskafton startar vi redan 9.00. I programmet hittar ni alla aktiviteter dag för dag. Emils Lada vid Barnliften är öppen varje dag där du fikar och äter våfflor. Förutom alla band som spelar i Gamla Krogen, har vi också Afterski på Kårleones solveranda de dagar solen tittar fram med Thomas Öqvist. Här kan du äta pizza, räkor eller en aperitivo med ost, skinka och salami. 

Sportlovsprogram 2024

Så var det dags för sportlov i Norrbotten, full fart i backar och afterski. Varje dag händer det roliga saker för både vuxna och barn, kolla i programmet nedan.

Skidfixarhelg med pangpriser

Spara 200kr på att lämna in skidorna för vallning och slipning helgen 15-18 februari. Pris 300kr (ordinarie pris 500kr)

Trettondagsafton

Festmiddag i Gamla Krogen fredag 5 januari. Under kvällen blir det också fiol och underhållning.

Boka middagen genom att maila restaurang@kabdalis.com

Julprogram 23/24

Fullspäckat julprogram i vanlig ordning. Massor av roligheter för barn men även för vuxna. Läs om allt vi har att erbjuda.

Nyårssupé 2023

Nyårssupén kan ni börja boka redan nu på restaurang@kabdalis.com.
Så här ser det ut på respektive restaurang.

En helg full med motorsport

Under helgen 15-17 december kommer SxS Nordic avgöras. Under fredagen körs en sprinttävling där publiken får ett litet smakprov inför lördagens tävling. På lördag är det en skotercross tävling för barn!

Vi öppnar även Gamla Krogen för första gången efter renoveringen och vi väntar oss ett riktigt bra drag på Afterrace!

Slalomtävling

Piteå alpina anordnar en Slalomtävling i Kåbdalis 18-19 November. Den brukar likna en mindre världscup med flera toppnamn men i år går det en världscuptävling samtidigt i Österrike vilket gör att startfältet blir lite mindre än tidigare. Fortfarande väldigt hög klass på skidåkarna och mycket roligt att kolla på som åskådare.