Senaste nytt

Påskprogram 2022

Påskprogram 2022Alla liftar öppna 10-16, förutom på lördagar och långfredag, då vi öppnar 9.00.Någon av restaurangerna är alltid öppen för middag, kolla hemsidan. Långfredag och Påskafton är Gamla Krogen öppen till 01.00.Boka bord på restaurang@kabdalis.com Lö 9.4Thomas och Sebbas på afterski Sö 10.4Liftarna snurrar 10-16 Må 11.4Kvällsöppet i Vinkel och barnlift 19-21Clas spelar på afterskin.…
Läs mer

Information gällande Coronaviruset

Våra tillämpningar av Corana-reglerna 2021-12-21

Snödrömmar

Kalendern beskrivs som ett juläventyr som utspelar sig i en magisk fjällvärld. Den kretsar kring en sydsamisk familj som driver en skidort när det plötsligt en vinter inte kommer någon snö. Överallt snöar det – men inte på deras fjäll. De två döttrarna i familjen, Ristin och Áila, blir indragna i ett mysterium för att ta reda på vad som egentligen har hänt.

Julkalendern 2024

Julkalendern Snödrömmar spelas in i Kåbdalis. Filmteamet har gjort en fantastisk förvandling av våra lokaler och handlingen är minst sagt passande.

Sista helgen

Sista helgen på säsongen erbjuder vi riktigt bra priser och rabatter på liftkort, skidutrustning, boende och mat. Ni kan även se fram emot De Sotos som är ett riktigt bra afterskiband och en mysig Valborgsmässoafton med majbrasa!

Vår i Kåbdalis

Maxa säsongen innan ni måste ställa in skidorna för sommarförvaring! Kvar på schemat är vattenfestivalen bra afterski och majbrasa.

Påskprogram 2023

Kolla in våra aktiviteter under Påsken, full rulle varje dag!

Liftarna öppna 10-16, förutom Långfredag, Påskafton och lö 15.4 då vi startar redan 9.00. Kvällskidåkning enl programmet nedan, där du också hittar alla aktiviteter dag för dag.

Sportlovsprogram 2023

Fullspäckat program för både vuxna och barn!

Helgen 24-26 Februari

En helg där det händer lite smått gott.
Ni kan ni få era skidor vallade och slipade för endast 300kr! Ett specialpris som endast gäller denna helg! Våfflor i Emils lada och skotermöte med Kåbdalis nya skoterförening.

Backinformation.

Vinkelliften har reparerats under veckan och alla liftar är öppna under helgen.

Snölagring och backinformation

På grund av snökanonering kommer stolliften att vara stängd helgen 4-5 februari. Alla backar ned till Lasse och Vinkelliften är öppna.

Laddstationer för Elbilar

Nu har vi laddstationer för elbilar! De är rakt fram när man kommer in på parkeringen, vid den röda transformatorstationen. Priset är 5.90kr/kwh.