Näsberg / Näsberg 1

Varmt välkommen till Kåbdalis och Näsberg! Här kan du förhoppningsvis hitta svar på lite frågor som kan komma under din vistelse hos oss. Om inte tveka inte att höra av dig!

Frågor & Svar

    Teknik

  • Laddstation för elbilar
  • Wifi i restauranger och skidshop
  • Avresa

  • Sopsortering
  • Utcheckning

Övriga frågor eller feedback?

Om du inte hittar svar på din fråga ovan, fråga oss gärna direkt. Om det är bråttom ring till receptionen på 0928-50037.


Mer information om boendet

Näsberg ligger perfekt i backen i kanten av störtloppets nedre del just ovanför Bergstugan med anläggningens båda restautranger inom ett par minuters promenadavstånd.

1800-talsgård återuppbyggd och restaurerad, mitt i backen. Här kan större sällskap bo fördelat på 6 sovrum, alla placerade på ovanvåningen. I våra sköna sängar sover du gott och vaknar upp utvilad inför en dag i skidbacken. Du kan välja att ta med eget sänglinne eller hyra.

Nedervåning

Stort kök/storstuga med kakelugn och matplats för 12 personer. Badrummen är anpassade för en skidåkande familj med golvvärme i hall och badrum samt torkskåp för blöta skidkläder. Som en extra bekvämlighet finns i detta boende en egen relax med bastu.

Sovrum 1

en dubbelsäng och en enkelsäng

Sovrum 2

enkelsäng

Sovrum 3-6

familjesängar (en familjesäng är 120 cm bred i nederslaf och har en överslaf som är 90 cm bred. Ungdomar eller föräldrar med mindre barn sover tre personer i dessa sängar. Ordinarie bäddar 12 (+ 4 om tre sover i familjesängarna).


Åldersgräns för att kunna boka: 20

Faciliteter

Diskmaskin

Värmeskåp

Bastu

TV

Djur ej tillåtna

Foto

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress