Höstlovs program

Vi har nu två backar öppna + barnliften.
Liftarna är öppna varje dag 10-16 för allmänheten. Träningsgrupperna har tider utöver detta, men då får ni inte åka i liften.
Vi har nu ungefär 50 cm snö i terrängen, så det går att köra skoter. Längdspåret är uppkört i en kortare variant på ca. 5 km. 
Barnliften öppnar på lördag, men det är bara natursnö där än så länge.

Kårleone är öppen varje dag, fredag – lördag 10-23, söndag- torsdag 10 -21.
I Kårleones festsal serverar vi en liten a´la carte med Toast Skagen, Smashburgare och någon rätt till mellan 16-20 nu på lördag, samt on – lö höstlovsveckan. Tanken är att du kan komma dit på en lugn afterski, ta en kall öl och en matbit eller tilltugg. Du kan förstås också äta en middag där om du inte vill ha buffé eller pizza. Gamla Krogen håller vi stängd under lovet eftersom vi ännu inte kommit upp i den bemanning som behövs för att köra två krogar.

I Backarna händer det lite skoj för barnen.
Raila med Tobbe. Riktar sig till nybörjare, vi samlas på lördagarna i barnliften kl.10. Learn to Ride med Frida torsdag och fredag. Lär dig stå på snowboard, riktas till åldern 2-7 år. Kom till shopen mellan kl. 13 -15 så får du låna utrustning.

SwedishEnglishFrenchGerman
X