Kårleone är en Italienskt inspirerad restaurang där vi serverar vedugnspizzor och pasta. A´la cartemenyn innehåller mycket fisk och skaldjur. Många av förrätterna går att få i dubbel storlek, då blir det som en lättare middag. Högst upp i byggnaden har vi en jätteskön lounge med öppen spis, bar och läderfåtöljer. Här kan man sitta i lugn miljö under afterskin, före eller efter maten. Det är också här man oftast håller till på konferenserna, födelsedagen eller bröllopet - ja vi har en kyrka också!
När vårsolen börjar värma är altanen ett kärt tillhåll och blir det tillräckligt varmt flyttar afterskibandet ut. Bordsbokning rekommenderas starkt under helger boka direkt via länk nedan alternativt karleone@kabdalis.com eller 0928 50037

Laga Matsson
Kökschef

Öppetider

Idag, måndag Imorgon, tisdag
Kårleone
Kommentar
Kommande öppettider

 
 

Väldigt mysig skidåkarmiljö med timmerväggar, öppenspis och rejäla bord att sitta vid. Ända sedan starten 1965 har restaurangen hängt med. Hjärtat i köket är den stora kolgrillen som lockar fram goda smaker ur vårt kvalitetskött. Vinlistan är väldigt bra och anpassad till den mat vi serverar. Italienska, Spanska och Franska viner matchar det tuffa köttet till en fulländad middag. Förutom a´la carte serverar vi på lördagar en grillbuffé för 240 kr. direkt från spisen mitt i lokalen.
Det är också här banden spelar, restaurangen ligger vid vinkelliften.
Bordsbokning rekommenderas starkt under helger, boka direkt via länk nedan alternativt via mail gamlakrogen@kabdalis.com eller 0928 50037 .

 

 

 

Laga Matsson
Kökschef

Öppetider

Idag, måndag Imorgon, tisdag
Gamla Krogen
Kommentar
Kommande öppettider
 

Evenemang

Fler evenemang