Vill du jobba hos oss?

Vi söker dig som trivs i en alpin miljö, på en skidanläggning med högt tempo och högt ställda mål. Här vill du bli en av oss, i ett glatt team som får saker att hända.

Du tycker om att träffa människor och har en vilja att ge bra service. Du är flexibel och positiv till varierande arbetsuppgifter Det är naturligt för dig att ta ansvar och du trivs lika bra att arbeta i grupp som självständigt. Att vara prestigelös och tycka om att hjälpa till där det behövs är en viktig egenskap, även om just den uppgiften då inte är din primära arbetsuppgift. Vi lägger alltid stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker säsongspersonal för hela säsongen, men även extrapersonal som kan jobba på helger och lov. Skicka in din ansökan med ett CV till: svante@svanteandersson.com

Kockar

I din roll som kock jobbar du i en av våra två restauranger och fantastiska kök, I ”Gamla Krogen” serveras främst middagar, a la carte, över öppen eld och i mysig krogmiljö. I ”Kårleone”, vår huvudbyggnad har vi vedeldad pizzaugn och serverar gärna fisk, skaldjur och lamm. Restaurangerna har öppet under morgon, dag- och kvällstid. Även arbetsuppgifter i skiduthyrningen, i vår alpina butik eller andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Krav: 2 års erfarenhet och utbildning

Serveringspersonal

I din roll som servitris/servitör jobbar du i en av våra två restauranger och fantastiska kök, I ”Gamla Krogen” serveras främst middagar, a la carte, över öppen eld och i mysig krogmiljö. I ”Kårleone”, vår huvudbyggnad har vi vedeldad pizzaugn och serverar gärna fisk, skaldjur och lamm. Restaurangerna har öppet under morgon, dag- och kvällstid. Även arbetsuppgifter i skiduthyrningen, i vår alpina butik eller andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Krav: Svenska eller engelska i tal

Meriterande :Några års arbetslivserfarenhet och det är mycket positivt om du har erfarenhet från en skidanläggning eller likande restaurangmiljö

Liftpersonal

I din roll liftpersonal jobbar du som liftvärd eller med övriga sedvanliga arbetsuppgifter vid en skidanläggning, såsom tex snötillverkning, liftvård och säkerhetsarbete. Även arbetsuppgifter i skiduthyrningen samt i vår alpina butik kan förekomma.

Krav: Svenska eller engelska i tal

Meriterande: Erfarenhet från en skidanläggning, praktiska kunskaper inom mekanik, el, traktorkort eller liknande.