Barn från 0 - 90 år har roligt i Kåbdalis.

De mindre barnen orkar inte åka skidor hela tiden utan behöver variation. Nedan följer ett axplock av det barnen tycker är roligt här. Snön inbjuder i sig till massor av aktiviteter

Barnbacken

Knappliften är 160 meter lång. Nybörjaren lär sig snabbt ta sig upp. Barnbacken är flack och välpreparerad. Pulkabacken ligger granne med denna backe. Barn under 7 år åker gratis i hela systemet.

Åka i hela systemet

Backarna är i vissa delar för branta för att släppa ut en liten nybörjare i. Vi rekommenderar att föräldern åker bakom och säkrar med ett rep till dess barnet kan svänga och stanna säkert. Familjebacken är det givna alternativet när skidorna känns stadiga. Därefter skogsäventyr längs Sankt. Eriksgatan och vidare ner i Solsvängen

Pulkabacken

Populärt alternativ för de minsta.
Observera att det är strängt förbjudet och förenat med livsfara att åka på soppåse, pulka, snowracer mm i de vanliga skidbackarna vare sig dag eller kvällstid.

Emils lada

I anslutning till barnliften finns ett barnområde där ladan är en reträttplats där du kan värma dig

Snögropar

Finns det gott om. Här går det bra att mysa i solen, vila en stund och värma sig vid brasan (Ved finns att köpa i liftstugan). Groparna finns i norra kanten av familjebacken intill pulkabacken och barnliften; idealt för barnfamiljen.

Fiske

Du kan fiska gratis i Kåbdalissjön. Garanterat napp av aborre, mört eller gädda

När liften har stängt

Hittar barnen nya kompisar.
Ibland bildas grupper av "småstjärnor" som uppträder under after skin.